Somriu i passa-ho


Els entesos diuen que per a arrufar el nas cal posar en joc setanta-dos muscles, en canvi per a somriure ens basten catorze. No tenim massa excuses per no fer-ho, no trobes? 

I si et dic que quan somriem aixequem el cor, ens apropem als altres, mantenim el bon humor, conservem la pau a l’ànima, ajudem a la salut, embellim la cara (gratuïtament), despertem bons pensaments, inspirem obres generoses… (ho he trobat darrera una estampa)

Què més et puc dir? No sé exactament els catorze muscles que es posen en marxa quan somrius, no puc esvair les teves preocupacions, no puc donar-te unes vacances, potser et podria fer una ganyota virtual, però el meu sentit del ridícul és massa pronunciat, i no sóc molt bona amb els acudits…

Així i tot, perquè no treus un lleu somriure? Si no pots veure com el teu cor s’aixeca, imagina-t'ho i intenta aixecar una mica les comissures dels llavis; forma una U amb elles; nota com els músculs dels teus ullets hi prenen part (no et preocupis si ja has posat en marxa més de catorze muscles); i si pots, acompanyeu tot amb una mica de so. Avui ja te’n pots anar a dormir tranquil·l@.

Somriu sempre que puguis i passa-ho!

Una abraçada somrient!!!

"Mai t’oblidis de somriure perquè el dia que no facis serà un dia perdut."
    Charles chaplin

10 silenci(s):